PORTAL RASMI
JABATAN PERDANA MENTERI
AGENSI PENGURUSAN BENCANA NEGARA

Program dan Aktiviti

Previous Next

Bengkel Pengemaskinian Dokumen Dasar dan Semakan Semula Pelan Strategik di bawah Bahagian Perancangan dan Persediaan Bencana Agansi Pengurusan Bencana Negara (NADMA)

21 September 2023- Bengkel Pengemaskinian Dokumen Dasar dan Semakan Semula Pelan Strategik di bawah Bahagian Perancangan dan Persediaan Bencana Agansi Pengurusan Bencana Negara (NADMA) Tahun 2023. Bengkel ini disertai ketiga-tiga Seksyen di bawah Bahagian Perancangan dan Persediaan Bencana iaitu Seksyen Dasar dan Perancangan, Seksyen Mitigasi dan Seksyen Logistik.

Bengkel ini membincangkan penstrukturan semula NADMA, semakan semula Pelan Strategik NADMA, dan pembentangan Dasar Pengurangan Risiko Bencana.

Timbalan Ketua Pengarah (Dasar) NADMA telah merasmikan bengkel yang akan dilaksanakan selama tiga hari melibatkan 22 pegawai termasuk pelaksana di bawah Bahagian Perancangan dan Persediaan Bencana NADMA.

Penafian
Kerajaan Malaysia dan Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA) tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.
Hubungi Kami
Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA),
Jabatan Perdana Menteri,
Aras B1, 6 dan 7, Setia Perkasa 5,
Kompleks Setia Perkasa,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62502 WP Putrajaya

T: +603 8870 4800
F: +603 8870 4848
E: admin@nadma.gov.my
G: 2.937323, 101.704762
Statistik Pengunjung
Pengunjung

Search