PORTAL RASMI
AGENSI PENGURUSAN BENCANA NEGARA
JABATAN PERDANA MENTERI

Berita

Previous Next

Majlis Perasmian Kempen Pembudayaan Norma Baharu Sektor Peruncitan di Pasar-Pasar Utama peringkat Negeri Terengganu oleh YB Dato Sri Alexander Nanta Linggi, Menteri KPDNHEP

5 Mac 2021 - Majlis Perasmian Kempen Pembudayaan Norma Baharu Sektor Peruncitan di Pasar-Pasar Utama peringkat Negeri Terengganu telah dirasmikan oleh YB Dato Sri Alexander Nanta Linggi, Menteri KPDNHEP. Turut hadir Ketua Pengarah NADMA, YBhg Datuk Dr Aminuddin bin Hassim.
Kempen Norma Baharu COVID-19 dilancarkan bertujuan untuk menggalakkan semua pihak disetiap peringkat untuk mengembleng tenaga dalam memastikan norma baharu kehidupan diamalkan kesan daripada penularan pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia. Kempen Kesedaran Norma Baru Covid-19 ini juga adalah sebahagian strategi bersepadu Kerajaan dalam mengurus pandemik COVID-19 yang diterajui oleh Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA).
Penafian
Kerajaan Malaysia dan Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA) tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.
Hubungi Kami
Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA),
Jabatan Perdana Menteri,
Aras 6 & 7, Blok D5, Kompleks D,
Kompleks Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62502 Wilayah Persekutuan
Putrajaya

T: +603 8870 4800
F: +603 8870 4848
E: admin@nadma.gov.my
G: 2.937323, 101.704762
Statistik Pengunjung
Pengunjung

Search