PORTAL RASMI
AGENSI PENGURUSAN BENCANA NEGARA
JABATAN PERDANA MENTERI
Mon - Fri
08:00-17:00
+603-8870 4800
+603 8870 4848

admin@nadma.gov.my

Berita

Previous Next

Majlis Perasmian Kempen Pembudayaan Norma Baharu Sektor Peruncitan di Pasar-Pasar Utama peringkat Negeri Terengganu oleh YB Dato Sri Alexander Nanta Linggi, Menteri KPDNHEP

5 Mac 2021 - Majlis Perasmian Kempen Pembudayaan Norma Baharu Sektor Peruncitan di Pasar-Pasar Utama peringkat Negeri Terengganu telah dirasmikan oleh YB Dato Sri Alexander Nanta Linggi, Menteri KPDNHEP. Turut hadir Ketua Pengarah NADMA, YBhg Datuk Dr Aminuddin bin Hassim.
Kempen Norma Baharu COVID-19 dilancarkan bertujuan untuk menggalakkan semua pihak disetiap peringkat untuk mengembleng tenaga dalam memastikan norma baharu kehidupan diamalkan kesan daripada penularan pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia. Kempen Kesedaran Norma Baru Covid-19 ini juga adalah sebahagian strategi bersepadu Kerajaan dalam mengurus pandemik COVID-19 yang diterajui oleh Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA).

Penafian

Kerajaan Malaysia dan Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA) tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.

Kajiselidik

Adakah NADMA memberi maklumat bencana yang anda cari?

Tag Cloud

Your browser doesn't support canvas.

Statistik Pengunjung
Pengunjung
Hakcipta @ 2022 Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA).

Search