Selamat Datang ke Portal NADMA!

Privasi anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.
Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

Berita Terkini

  • KUNJUNGAN HORMAT KP NADMA KE ATAS PAT +

    KUNJUNGAN HORMAT KP NADMA KE ATAS PAT Januari 2020 - YBhg Dato Mohtar bin Mohd Abdul Rahman Ketua Pengarah NADMA Malaysia mengadakan kunjungan hormat ke atas Panglima Angkatan Tentera, YBhg Jeneral Tan Sri Affendi Buang di Wisma Pertahanan Read More
  • PERHIMPUNAN BULANAN JPM +

    PERHIMPUNAN BULANAN JPM 6 Januari 2020 - Perhimpunan Bulanan JPM bersama YAB Tun Dr. Mahathir Mohammad, Perdana Menteri di Dataran Perdana bersama warga kerja Jabatan Perdana Menteri  Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Simple Social Media Stream: There is no feed data to display!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image